Deze titel zou vraagtekens op kunnen werpen. Wie Italie een beetje kent, weet dat we hier niet zoiets als een kroeg hebben. Een café heet hier 'un bar' en traditioneel wordt er vooral veel snelle caffè geschonken of door oudere mannetjes gekaart. 

Wat is dan een online Italiaans taalcafé? Het is een online groepje waarmee je op een ontspannen manier Italiaans spreekt (of probeert te spreken!). 

Wil je af en toe een uurtje Italiaans praten en oefenen dan kan dit iets voor jou zijn. Het online café is bedoeld voor iedereen die de basis al kent en dus mee kan doen met een (eenvoudig) gesprek. De groep bestaat uit maximaal zes mensen. Ik doe uiteraard daarnaast ook mee, maak aantekeningen die ik na afloop naar alle deelnemers mail. Ik verbeter waar nodig de fouten die worden gemaakt. Ik leid het gesprek en zal altijd zorgen voor onderwerpen zodat er concreet iets te bespreken valt.

Op dit moment  kun je kiezen uit woensdagmiddag van 16-17 uur en vrijdagochtend van 10.30-11.30 uur. Het café gaat door als er minimaal drie mensen zich opgeven en zo niet dan laat ik dat uiteraard weten.

Wil je meedoen maar kun je niet op deze tijden? Stuur een mail met wanneer je beschikbaar bent (niet na 20.00 uur en in de weekenden) en ik kijk of ik een nieuw café erbij kan doen. Laat ook even weten wat jouw niveau ongeveer is (heb je geen idee, laat het weten dan kunnen we even een gesprekje voeren). 

De prijs is Euro 10,00 per persoon per keer.

Je kunt ook deelnemen aan een whatsapp groep in het Italiaans zodat je regelmatig met het Italiaans bezig kunt zijn.